• 2120002131
 • info.touristbook@gmail.com

  .

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ( ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ )

  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΕΟΦΑΝΩ - HOTEL THEOPHANO - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

  721
  https://touristbook.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/843/21-1451588602.jpg
  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΕΟΦΑΝΩ - HOTEL THEOPHANO - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
  Διεύθυνση: ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, Μονεμβασιά 23070, Λακωνίας
  Τηλέφωνο: 2732061212
  • Στοιχεία επιχείρησης
  • Χάρτης
  • Γκαλερί

  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΕΟΦΑΝΩ

  Το Θεοφανώ art hotel βρίσκεται μέσα στο Κάστρο Μονεμβασίας και πάνω στην επιβλητική πλατεία της Χρυσαφίτισσας και το θαλάσσιο τείχος, μία ιδιαιτέρως προνομιακή θέση μέσα στον παραδοσιακό οικισμό. Τα παράθυρα και οι βεράντες του ξενοδοχείου απολαμβάνουν την ανενόχλητη θέα του Μυρτώου πελάγους. Το ιστορικό Πορτέλο για το θαλάσσιο μπάνιο βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο μέτρων.

  Ένας τέτοιος ανοικτός χώρος όπως η πλατεία είναι σπάνιος στον οικισμό και οφείλει την ύπαρξή του σε πολεοδομικό σχέδιο που εκτελέστηκε επί Όθωνα. Για το λόγο αυτό και όλα τα κτίσματα που βρίσκονται επί της πλατείας φέρουν νεοκλασικά μπαλκόνια στην πρόσοψή τους.

  Το όνομα του Θεοφανώ art hotel εκφράζει το γεγονός ότι πέρα από την επιθυμία δημιουργίας ενός ξεχωριστού χώρου διαμονής, θελήσαμε να φιλοξενήσουμε την οικογενειακή συλλογή έργων τέχνης και παλαιών επίπλων, επιλεγμένα με πολύ μεράκι στη διάρκεια ταξιδιών και παραμονών στην Ελλάδα και το εξωτερικό τα τελευταία είκοσι χρόνια. Η συλλογή δένει θαυμάσια με τα κτίσματα και καλεί τους επισκέπτες να την απολαύσουν τόσο στα δωμάτιά τους όσο και στους κοινόχρηστους χώρους.

  Ονειρευτήκαμε ένα ξενοδοχείο όπου η διαμονή δεν περιορίζεται στο δωμάτιο του επισκέπτη, αλλά επεκτείνεται σε ευρύχωρους κοινόχρηστους χώρους. Έτσι ,το Θεοφανώ art hotel διαθέτει καταπληκτικές αίθουσες και βεράντες με θέα στο Μυρτώο πέλαγος για την απόλαυση του πρωινού αλλά και για απογευματινό καφέ και ποτό. Η κυρίως τραπεζαρία οργανώνεται γύρω από ένα εντυπωσιακό μοναστηριακό τραπέζι και παράλληλα υπάρχουν διαφορετικά καθιστικά με τζάκι και θολωτοί χώροι για επιτραπέζια παιχνίδια, ανάγνωση, χρήση διαδικτύου και έκθεση έργων τέχνης. Οι αίθουσες διατίθενται και έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν ποικίλες εκδηλώσεις, οργανωμένες αλλά και αυθόρμητες.

  Δεν υπάρχουν δύο όμοια δωμάτια στο Θεοφανώ art hotel έτσι όσες φορές και να επιστρέψει ένας επισκέπτης, πρόκειται κάθε φορά να βιώσει και μία διαφορετική εμπειρία. Οι διαφορές τους βρίσκονται τόσο στην αρχιτεκτονική του χώρου, δηλαδή θέα, προσανατολισμός, μέγεθος, χρήση βεράντας κ.λ.π., όσο και στη διακόσμηση και επίπλωση, η οποία έχει ακολουθήσει την αρχιτεκτονική για να την συμπληρώσει και να την αναδείξει. Στους χώρους δεν υπάρχουν εμπορικά έπιπλα μαζικής παραγωγής όπως βρίσκει κανείς στα περισσότερα ξενοδοχεία αλλά μοναδικές αντίκες και έργα τέχνης, μέρος μιας συλλογής η οποία ξεδιπλώνεται σε όλους τους χώρους. Έτσι ο φιλοξενούμενος ξεχνάει ότι βρίσκεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και συναντά την ποιότητα ενός αρχοντικού σπιτιού.

  Το ελληνικό πρωινό που προσφέρεται συμπληρώνει το ζεστό χαρακτήρα του Θεοφανώ art hotel με προϊόντα της λακωνικής γης που δεν ταξιδεύουν πάνω από μία ώρα για να φτάσουν στο πρωινό μας τραπέζι. Παρασκευάζεται κάθε μέρα στην ανοικτή κουζίνα που βρίσκεται δίπλα στην τραπεζαρία, ειδικά για τον κάθε φιλοξενούμενο, χρησιμοποιώντας πάντα φρέσκα ντόπια προϊόντα που διαφέρουν ανάλογα με την εποχή και τη

  Λέξεις-κλειδιά

  Visitor Counter

  8154478
  Today
  Yesterday
  This Week
  Last Week
  This Month
  Last Month
  All days
  4586
  4521
  7319
  27941
  115995
  67956
  8154478

  Forecast Today
  5232

  Online (15 minutes ago):181

  Your IP:3.230.173.188